Denizli’de kaybolan kız, “Evlendim” diyerek gelince başından vuruldu 

Denizli’de yaşayan 19 yaşındaki Kadriye A., 2 gün önce kaybolmuştu ve ailesi tarafından hummalı şekilde aranıyordu. “Evlendim” diyerek bugün evine giden ve yanında erkek arkadaşını da götüren Kadriye’yi babası tüfek ile yaraladı. Baba Alphan A, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

YAŞAM 07.06.2021, 17:30 08.06.2021, 12:13
Denizli’de kaybolan kız, “Evlendim” diyerek gelince başından vuruldu 

Denizli Buldan Tekke’de yaşayan 19 yaşındaki Kadriye A., 2 gün önce evden çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesinin 2 gündür aradığı Kadriye, bugün eve giderek “Evlendim” dedi ve yanında götürdüğü erkek arkadaşını ailesine gösterdi.

Kadriye’nin babası Alphan A. ise duydukları karşısında öfkelenerek tüfek ile kızına ateş etti. Saçmalar, Kadriye’nin göğsüne ve başına isabet etti. Kısa sürede kanlar içinde kalan bedeni ile yere yığılan Kadriye için olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağırıldı. 



Durumu ağırdı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan Kadriye A.’yı hastaneye kaldırdı. Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde ameliyata alınan genç kadın, buradan da Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Genç kadın, hastanede yaşam mücadelesi verirken baba Alphan A. ise polisler tarafından gözaltına alındı. Baba Alphan A, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)