Denizli'de öğretmen, okulun kalorifer borusuna asılı halde bulundu

Denizli’de bulunan bir lisede görev alan beden eğitimi öğretmeninin, spor salonundaki depoda cansız bedeninin bulunmasının akabinde eğitim kurumu boşaltıldı.

YAŞAM 09.11.2021, 20:59 10.11.2021, 13:33
Denizli'de öğretmen, okulun kalorifer borusuna asılı halde bulundu

Korkunç olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Karahasanlı Mahallesi üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, bir süre evvel Nalan Kaynak Anadolu Lisesi'ne tayin edilen ve psikolojik destek aldığı öne sürülen Hasan Hüseyin Tavlı adlı öğretmenin derse gelmemesi üzerine odasına bakıldı. Burada Tavlı’yı göremeyen mesai arkadaşları, spor salonuna indiklerinde kahreden tabloyla karşı karşıya kaldı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık personelleri, spor salonundaki depoda bulunan borulara asılı bir vaziyette bulunan Tavlı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Okul boşaltıldı

Kahreden haberin arından okulda bulunan öğrencilerin evlerine gitmesi uyarısında bulunuldu. Dersleri yarıda kalan öğrenciler, büyük bir şaşkınlıkla okuldan ayrıldı. Tavlı'nın arkadaşları ise gözyaşlarını tutamadı. Gerçekleştirilen ilk incelemenin akabinde Tavlı'nın naaşı otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 









Yorumlar (0)