Çocuklarının gözü önünde sokakta öldüresiye dövdü

İstanbul’da bir ağabey kız kardeşini sokak ortasında gündüz sopayla öldüresiye dövdü. Kameralara dehşet anları yansırken, üstünde sopanın kırılmasıyla birlikte bayılıp yere yığılan kadını hastanelik eden ağabey ise gözaltına alındı.

YAŞAM 04.04.2022, 12:08 04.04.2022, 17:07
Çocuklarının gözü önünde sokakta öldüresiye dövdü

İstanbul Zeytinburnu’nda geçtiğimiz çarşamba günü meydana gelen olayda elde edilen bilgilere göre sokakta 2 çocuğuyla beraber yürüyen Hazal G., bir zaman sonra durup cep telefonuyla konuşmaya başladı. O sırada kadının ağabeyi Hikmet K. elindeki fırça sopasıyla beraber kardeşine doğru ilerledi. Hikmet K. bir anda kadına vurmaya başladı ve yaptığı ilk hamlede kadının eline vurup telefonunu parçaladı.

Öldüresiye dövüp sopayı üzerinde kırarak kadını bayılttı

Sonrasında defalarca kadının kafasına ve vücuduna vuran saldırgan onu bayılttı. Almış olduğu darbelerin ardından kadın neye uğradığını şaşırarak yere yığıldı ve hareketsiz bir şekilde kaldı. Çocuklarının gözü önünde kadın dehşeti yaşadı ve çevredekilerin görüp olaya müdahale etmesinin ardından olay yerinden uzaklaştırıldı. Kadın çocuklarını sakinleştirmeye çalışırken yaşananlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kadın şikayetini geri alınca serbest bırakıldı

Olay sonrasında sağlık ekipleri vatandaşların ihbarıyla olay yerine geldi ve kadına ilk müdahaleyi yapıp hastaneye kaldırdı. Kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kadın emniyete gidip şikayetçi olmadı. Polis ekipleri tarafından ise Hikmet K., yakalanıp gözaltına alındı. Kadının şikayetçi olmamasının ardından Hikmet K., serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)