Çocuk kavgasına büyükler de katıldı... Sonuç korkunç!

Batman’da iki çocuk arasında çıkan kavgaya büyükler de katılınca, ortalık savaş alanına döndü. Kavgada, Arif Yıldırım (65) ile Berfin Çiftçi (12) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

YAŞAM 13.07.2019, 19:12
Çocuk kavgasına büyükler de katıldı... Sonuç korkunç!

Olay, öğle saatlerinde Beşiri ilçesinde yaşandı. İkiköprü beldesinde Yıldırım ile Cengiz ailelerinin çocukları arasında kavga başladı. Çocuklarının kavga ettiğini gören büyükler de kavgaya girdi. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, silah ve bıçaklar çekildi. Kavgada, Arif Yıldırım, Berfin Çiftçi ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Belde sakinlerinin ihbarıyla olay yerine birçok jandarma ve sağlık ekibiÿ sevk edildi. Jandarma ekipleri, olayın çıktığı mahalleyi güvenlik çemberine alırken, sağlık görevlileri kavgada yaralananlara yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslar hastaneye taşıdı.

Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin acil servisine alınan yaralılardan Arif Yıldırım ile Berfin Çiftçi, doktorların çabalarına karşın kurtarılamadı. Diğer iki yaralının tedavisi sürerken, jandarma ekiplerince kavgaya karışan kişiler gözaltına alındı.

Yorumlar (0)