Çocuğu tekmeleyen baba gözaltında!

İzmir Balçova'daki bir alışveriş merkezinde babası olduğu tahmin edilen bir kişinin bebeğine attığı tekme görüntülere anbean yansıdı. Görüntülerden sonra gurbetçi Türk olduğu öğrenilen baba, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

YAŞAM 02.08.2019, 18:25 02.08.2019, 18:33

Olay, dün akşam 21.00 sularında İzmir'in Balçova ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde yaşandı. AVM'ye gelen bir ziyaretçi tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşılan videoda, bir kişinin kucağına aldığı bebeği önce yere sertçe bırakıp sonra da tekmelediği, bu olayı gören başka bir kişinin de tekme atan adama tepki gösterdiği görülüyor.

Adam, daha sonra henüz yürüyemediği anlaşılan bebeği kucağına alarak sarılıyor. Tekme atan şahış, bu esnada tepki gösteren vatandaş ile tartışmayı sürdürüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntü birçok sosyal medya kullanıcısının da dikkatini çekti.

Olayı görenlerin durumu alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerine ilettiği, tekme atan adamın görevliler gelince hiçbir şey olmamış gibi davranışlar sergilediği ve kısa bir zaman sonra da olay yerini terk ettiği öğrenildi.

Gözaltına alındı

İzmir'in Balçova ilçesindeki bir alışveriş merkezinde, kucağında ağlayan bebeği hızlıca yere bırakıp, sonrasından tekmeleyen kişinin, hem bebeğin hem de görüntülerdeki diğer 3 çocuğun babası olduğu öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, yurt dışında yaşayan bir Türk olduğunu ve yaz tatili için Türkiye'ye geldiğini belirledikleri babayı sorgulamak üzere gözaltına alıp, emniyete götürdü.

Yorumlar (0)