Çılgın Sedat'ın evinde yangın: Sinir krizi geçirdi

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın ailesi ile birlikte yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında yangın çıktı. Yangın haberini duyan ünlü şarkıcı, olay yerine geldiğinde ailesini göremeyince sinir krizleri geçirdi.

YAŞAM 23.02.2021, 17:55 24.02.2021, 14:33 Hanife
Çılgın Sedat'ın evinde yangın: Sinir krizi geçirdi

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde lüks bir sitede bulunan villada meydana gelen olayda, 3 katlı villanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenlerden dolayı yangın çıktı.



Yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, duman tahliyesi çalışmalarına başladı ve yangını tamamen söndürdü. Yangın villada maddi hasar oluşturdu.



Yangının yaşandığı villada ünlü şarkıcısı Çılgın Sedat ve eşi ile 2 çocuğunun ikamet ettiği öğrenildi.



Yangın haberini duyunca hemen olay yerine gelen Çılgın Sedat, ailesini göremeyince sinir krizi geçirdi.



Kısa süre sonra ailesine kavuşan ünlü şarkıcının, engelli oğluna ve ailesine sarılarak uzun süre döktüğü gözyaşı duygusal anlar yaşattı.



Çılgın Sedat, yangın sırasında evde olmadığını belirterek, küçük oğlunun kendisini arayarak yangından haberdar etmesinin ardından hemen kameralara baktığında her şeyin yandığını ve hiç bir şey göremediğini aktardı. Sedat, “Alt katan bir yerden çıkmış. Elektrik kontağıyla mı alakalı bilmiyorum. Ailem evdeydi. Eşim kötü durumda biraz” dedi.


 

Yorumlar (0)