Çanakkale’de ters yöndeki araçla çarpıştı: 2 can kaybı

Çanakkale’de ters yönde ilerleyen bir araçla sivil ekip aracının çarpışması neticesinde iki kişi yaşamını yitirdi.

YAŞAM 07.06.2021, 07:38 07.06.2021, 09:43
Çanakkale’de ters yöndeki araçla çarpıştı: 2 can kaybı

Çanakkale’de ters şeride giren bir otomobilin sivil bir ekip aracıyla çarpışması neticesinde bir polisimiz şehit oldu, araç sürücüsüyse hayatını kaybetti.

Elde edilen bilgilere göre 43 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhammed Tolga Işık, özel aracıyla ters yönden Çanakkale-İzmir kara yoluna girdi.

Sivil ekip aracı ters şeritten gelen araçla çarpıştı

Bu esnada mesai arkadaşına eve bırakarak Çanakkale yönünden Kepez’e doğru ilerleyen İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 47 yaşındaki Cihan Türkmenoğlu’nun kullanmış olduğu sivil ekip aracı, ters şeritten gelen bir araçla çarpıştı.

Çarpışma sonrası Işık’ın kullanmış olduğu aracın motor kısmında bir yangın meydana geldi. Yangına olay yerinin yakınında bulunan akaryakıt istasyonunda görevliler müdahalede bulundu.

Sürücü polis memuru Türkmenoğlu kazada şehit oldu, ters yöne giren araç sürücüsü Muhammed Tolga Işık ise yaşamını yitirdi.

Trafiğe kapanan yol, temizlik çalışmaları ve araçların kaldırılmasıyla tekrar açıldı.

İl Emniyet Müdürü ve Vali olay yerinde

İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Vali İlhami Aktaş, olay yerinde gerçekleştirdiği inceleme sonrası hastaneye geçerek Cihan Türkmenoğlu’nun ailesine taziyelerini sundu. Kazaya dair inceleme devam ediyor.

Yorumlar (0)