Büyükşen çifti cinayeti şüphelisi yaşamını yitirdi

Konya'da, Necla ve Metin Büyükşen çiftinin 3 yıl evvel maskeli bir şahıs tarafından av tüfeğiyle katledilmesine dair, 'cinayete yardım ve yataklık' suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

YAŞAM 17.08.2021, 23:13 18.08.2021, 13:28
Büyükşen çifti cinayeti şüphelisi yaşamını yitirdi

Konya'da 3 yıl evvel meydana gelen korkunç olayda Necla ve Metin Büyükşen çifti feci şekilde katledilmişti. 'Cinayete yardım ve yataklık' suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Aktarılan bilgiye göre, Konya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olarak bulunan Mustafa Okşen (39), henüz belirlenemeyen bir sebeple fenalaştı.

'Cinayete yardım ve yataklık' suçlamasıyla tutuklanan şahıs öldü

Cezaevi doktorunun müdahalesinin akabinde ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne nakledilen Okşen, burada gerçekleştirilen tüm müdahaleye karşın yaşamını yitirdi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İsmil Mahallesi'nde 3 Eylül 2018 tarihinde işlenen cinayet ile ilgili olarak başlatılan soruşturma çerçevesinde, 17 Temmuz tarihinde olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen Esra Taş ve Abdullah Başdemir ile onlara yardım ettikleri tespit edilen Büyükşen ailesinin komşuları Zeki Okşen ve kuzeni Mustafa Okşen tutuklanmıştı.

Yorumlar (0)