Bursa BB'den Kocaeli BB'ye: Aleyküm selam!

İki BB, zirveler üzerinden birbirlerine mesaj gönderdi! Kocaeli’nin kayak merkezi olan Kartepe zirvesinden çekilen ve arka planda Uludağ’ın göründüğü fotoğraf karesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bursa’ya selam yolladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ise selamı böyle aldı.

YAŞAM 05.12.2019, 13:21 08.12.2019, 10:42
Bursa BB'den Kocaeli BB'ye: Aleyküm selam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi basın birimi, kentin kış turizm merkezi Kartepe zirvesini fotoğraflarken arkaya Uludağ'ı alıp sosyal medyada paylaştı. Selamı alan Bursa Büyükşehir Belediyesi ise Kartepe zirvesini arka plana aldı ve Uludağ zirvesinin fotoğrafını paylaşarak Kocaeli'ye selam gönderdi.

İki kayak merkezinin zirvesi, iki büyükşehir belediyesinin sosyal medya hesaplarından paylaştığı tek karede buluştu. Kartepe zirvesinden Uludağ zirvesine selam gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin selamını Bursa Büyükşehir Belediyesi de benzeri bir fotoğraf karesi ile aldı.

İlk selam Kocaeli'nden geldi

Kocaeli’nin kayak merkezi olan Kartepe zirvesinden çekilen ve arka planda Uludağ’ın göründüğü fotoğraf karesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bursa’ya selam gönderdi.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte özlenen kar, yoğun kar yağışı ile oluşturduğu manzaralar nedeniyle son günlerde sosyal medyada en çok ilgi gören paylaşımlar arasında yer aldı. Sosyal medyayı aktif ve etkili kullanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise kentin kayak merkezi olan Kartepe’den Mutu Taşpınar’ın fotoğrafladığı muhteşem bir manzara fotoğrafını hesaplarından paylaştı. Fotoğrafta Marmara Bölgesi’nin kış turizminde en önemli iki merkezi olan Kartepe ve Uludağ’ın zirveleri aynı karede yer aldı. Çekilen kare Kartepe açısından alınmış, Uludağ arka plana oturtulmuştu. Paylaşım, sosyal medyada büyük ilgi görürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de paylaşıma kayıtsız kalmadı.

Bursa Büyükşehir'den Kocaeli Büyükşehir'e: Aleyküm Selam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ön planda Kartepe ve arka planda Uludağ’ın aynı karede yer aldığı paylaşımında, “Siz hiç Kartepe zirvesi ile Uludağ’ı aynı karede gördünüz mü? Evet, şimdi gördünüz” ifadelerini kullandı. Paylaşım özellikle sosyal medyada kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü.

Sosyal medya paylaşımı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından da beğeniyle karşılandı.

Bu defa da Uludağ’dan çekilen ve Kartepe zirvesinin arka planda görüldüğü fotoğrafı paylaşan Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı paylaşımda “Arada mesafeler olsa da, mevsim kış olsa da karla kaplı Uludağ’ımız kalpleri ısıtmaya yeter. Güzel Uludağ’ımız her yerden çok güzel görünüyor. Kartepe’ye sevgiler” denilerek Kocaeli’ne "Aleyküm selam" denilmiş oldu.

Yorumlar (0)