Bugün hava nasıl olacak? 5 Aralık hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 Aralık Cumartesi günü için yapılan hava durumu tahminlerine göre, Akdeniz Bölgesi ve Ege Bölgesi'nde yerel olarak kuvvetli sağanak bekleniyor. 

YAŞAM 05.12.2020, 09:10
Bugün hava nasıl olacak? 5 Aralık hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 Aralık Cumartesi günü için yapılan hava durumu tahminlerine göre, Türkiye'nin batısının ve kuzeyinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği öngörülüyor.

Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu, Aydın ve İzmir'in kıyıları, Muğla ve Antalya'nın çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacağı tahmin ediliyor. Kalan yerlerde ise az bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor. 

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 Aralık Cumartesi akşam saatlerinde yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinde don ve buzlanma hadisesiyle beraber sis ve pusun etkili olacağı öngörülüyor. 

Türkiye'nin batısında hava sıcaklığının 2-4 derece artması bekleniyor. Kalan yerlerde ise hava sıcaklığında kritik bir değişiklik beklenmiyor. 

Ankara'da hava durumu

Ankara'nın parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. 15°

İstanbul'da hava durumu

İstanbul'un parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 17°

İzmir'de hava durumu

İzmir'in parçalı ve yerel olarak çok bulutlu geçeceği öngörülüyor. İzmir'in güneyinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. 20°

Antalya'da hava durumu

Antalya'nın parçalı ve çok bulutlu, aynı zamanda sağanak ve yerel olarak gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor. 20°

Zonguldak'ta hava durumu

Zonguldak'ın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 16°

Trabzon'da hava durumu

Trabzon'un parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. 15°

Erzurum'da hava durumu

Erzurum'un az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 2°

Diyarbakır'da hava durumu

Diyarbakır'ın az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. 14°

Yorumlar (0)