Bugün hava nasıl olacak? 11 Aralık hava durumu

Meteoroloji'nin 11 Aralık Cuma günü için yaptığı hava durumu tahminlerine göre; Mersin'in bazı ilçeleri ile Antalya'nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli yağış bekleniyor.

YAŞAM 11.12.2020, 08:05 11.12.2020, 14:30
Bugün hava nasıl olacak? 11 Aralık hava durumu

Meteoroloji'nin 11 Aralık Cuma günü için yaptığı hava durumu tahminlerine göre; Türkiye'de genel olarak parçalı ve çok bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor. Türkiye'nin batısının ve iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Türkiye'de yağışların genel olarak yağmur ve sağanak şeklinde olacağı, kıyılarda ise yerel olarak gök gürültülü sağanak biçiminde olacağı öngörülüyor. Sivas çevrelerinde ise yağışların karla karışık yağmur biçiminde etkili olması bekleniyor.

Antalya çevreleri ile Muğla çevrelerinde yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Mersin'e bağlı Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçeleri ile Antalya'nın doğusunda yağışların çok kuvvetli olacağı öngörülüyor. Türkiye'nin doğusunda don ve buzlanmanın etkili olması bekleniyor. 

Meteoroloji'nin 11 Aralık Cuma günü için yaptığı hava durumu tahminlerine göre; hava sıcaklığının genel olarak mevsim normallerinden fazla olacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın genel olarak doğudan ve güneyden hafif ve orta şiddette eseceği öngörülüyor. Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in iç taraflarında rüzgârın yerel olarak kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. 

İstanbul'da hava durumu

İstanbul'un parçalı ve çok bulutlu geçeceği öngörülüyor. İstanbul'da sabah saatlerinde yağmur bekleniyor. 17°

İzmir'de hava durumu

İzmir'in parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İzmir'de öğle vakitlerinden sonra aralıklı olarak sağanak bekleniyor. 18°

Antalya'da hava durumu

Antalya'nın çok bulutlu geçeceği öngörülüyor. Antalya'da aralıklı olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. 19°

Ankara'da hava durumu

Ankara'nın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Başkentte aynı zamanda yağmur bekleniyor. 12°

Zonguldak'ta hava durumu

Zonguldak'ın parçalı ve çok bulutlu geçeceği öngörülüyor. Zonguldak'ta yağmur da bekleniyor. 15°

Trabzon'da hava durumu

Trabzon'un parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 17°

Erzurum'da hava durumu

Erzurum'un parçalı bulutlu geçeceği öngörülüyor. 3°

Diyarbakır'da hava durumu

Diyarbakır'ın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 11°

Yorumlar (0)