BİM Aktüel Kategorisinde Hangi Ürünler Yer Alıyor?

YAŞAM 15.09.2020, 15:48
BİM Aktüel Kategorisinde Hangi Ürünler Yer Alıyor?

BİM mağazasında sürekli olarak stoklarda bulunmayan ürünler BİM aktüel ürünlerdir. Bu ürünler genellikle sınırlı sayıda sunuluyor. Yüksek Kalitesi ve düşük fiyatları ile de kısa bir süre içinde tükeniyor. Faaliyetlerine 1995 yılında başlayan BİM, Türkiye’nin hemen hemen her yerinde mağazası bulunur. 21 Mağaza ile faaliyetlerine başlayan firmanın bugün 7920 mağazası bulunuyor. Yurt dışında da faaliyetlerini sürdüren Fas ve Mısır’da mağaza sayısını her geçen gün artırıyor.

BİM Aktüel Nedir?

Firmanın fiyat politikası genel olarak uygun olsa da kırtasiyeden beyaz eşyaya, zücaciyeden teknolojiye her alanda aktüel bültenler hazırlayarak piyasanın çok daha altında uygun fiyatlarda ürünler sunuyor. Her hafta Cuma günü hazırlanan bu bültenlerde yer alan ürünlere aktüel ürünler deniliyor.

BİM Aktüel Kategorisinde Hangi Ürünler Yer Alıyor?

En çok ihtiyaç duyulan ürünler yılın belli dönemlerde bu indirim kategorisinde yer alıyor. Ayrıca BİM için üretilen özel markalı ürünlerde BİM kalite güvencesinde müşterilere sunulmaktadır. Elektronikten küçük ev aletlerine, kırtasiye ürünlerinden giyim ürünlerine, züccaciye ürünlerinden ankastre setlerine kadar pek çok kategori BİM aktüel kategorisinde yer alıyor.  Bu kategoride sunulan ürünler piyasa değerinin yüzlerce lira altında satışa sunuluyor. Ürün çeşitliliği ve uygun fiyat avantajları ile bu kategori büyük ilgi görüyor.

BİM Aktüel Hangi Günlerdedir?

BİM marketler hafta içi ve hafta sonu saat 09.00’da mesaiye başlar. Tüm ile ve ilçelerde 12 saat boyunca hizmet verir. Öğle tatili olmayan mağazalarda sadece Cuma namazı vakitlerinde mağazalar kapanıyor. Bunun dışında dini bayramlar, resmi tatil günlerinin tümünde de kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir. Cuma günleri BİM aktüel indirimleri ile müşterilerinin karşısına çıkan mağaza, ucuzluk ve kaliteyi bir arada sunuyor. Salı günleri de aktüel ürünler bulunabiliyor.

Yorumlar (0)