Beylikdüzü'nde 'hızlı gittin' kavgasından sonra trajik ölüm

AVM otoparkında 'hızlı gittin' kavgasında 2 kişinin saldırısına uğrayarak travma yaşayan ve hastaneye giderken kaza geçiren genç adam, 1 ay sonra hayatını kaybetti.

YAŞAM 22.10.2022, 17:43 24.10.2022, 09:27
Beylikdüzü'nde 'hızlı gittin' kavgasından sonra trajik ölüm

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki bir AVM’nin otoparkında meydana gelen olayda Bilal Zorel, kız arkadaşıyla gittiği mekandan çıkıp araçlarını almak için otoparka gitti.

Aldığı darbeler sonrasında fenalaştı

Zorel, otopark çıkışında bir aracın hızlı gitmesi sebebiyle arkasından bağırarak uyardı. Araçtan inen Çağatay E.Ç. ve Emrah B., otomobilden aldıkları sopa eşliğinde Zorel’i yumruk ve tekmelerle darbetti.

Genç çocuk yaşanan kavganın ardından yanındaki kız arkadaşı A.K. ile birlikte aracına binip hastaneye giderken yolda kaza yaptı. Yaşanan kaza sonrasında kız arkadaşı A.K.’nin kolu kırıldı.

Yoğun bakıma alındı

Hastaneye götürülen Bilal Zorel'e yapılan müdahaleden sonra Zorel'in travma geçirdiği belirlendi ve hemen yoğun bakıma kaldırıldı.

Talihsiz genç, 1 aylık yoğun bakım mücadelesinden sonra yaşamını yitirdi.

Kız arkadaşı ifade verdi

Bilal Zorel'in kız arkadaşı A.K., tedavisinden sonra polis ekiplerine ifade vererek yaşananları anlattı. 

Otoparkın araç giriş çıkış güvenlik görüntülerini seyreden polis ekipleri, kimlik taramasından sonra çok sayıda suç kaydı bulunan Emrah B. ve Çağatay E.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinden sonra mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Yorumlar (0)