Galatasaray'dan Ronaldo ve Depay açıklaması

Galatasaray, Hollandalı futbolcu Depay ile Portekizli futbolcu Ronaldo için transfer girişimlerinin olmadığını bildirdi.

SPOR 22.10.2022, 18:15 23.10.2022, 17:30
Galatasaray'dan Ronaldo ve Depay açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ile Hollandalı futbolcu Memphis Depay için transfer girişimlerinin olmadığını duyurdu.

Galatasaray'dan açıklama

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından husus ile ilgili gerçekleştirilen açıklamada, "Son zamanlarda bazı medya organlarında yer alan kulübümüzün Memphis Depay ve Cristiano Ronaldo ile ilgilendiği haberleri gerçekleri yansıtmamaktadır. Kulübümüzün iki futbolcuyla da girişimi veyahut ilgisi yoktur." ifadelerine yer verildi.

Metin Öztürk de Ronaldo açıklaması yapmıştı

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Öztürk, geçtiğimiz 11 Ekim tarihinde yaptığı açıklamada, "İhtiyaç ve imkanın bulunması gerekiyor. Okan Buruk'un yönetiminde gayet iyi gidiyoruz. Eski dönemlerden anımsarız; gelen futbolcu yıldızdır fakat o bölgenin ihtiyacı olmadığı zaman sıkıntılar yaşanmıştır. Bu yılın gündeminde Ronaldo yok. Gündemden hiçbir zaman düşmeyecek olan şey, kulübümüzün Türkiye'yi dünyada temsil eden en önemli markalardan biri olmasıdır. Önce 100'üncü senede futbol başta olmak kaydıyla bütün branşlarda en önde ipi göğüslemek sonra da Avrupa'da bu başarılarımızı devam ettirmek istiyoruz. Şu anki bütün projeler bu doğrultuda ilerliyor. Galatasaray'da biz Cristiano Ronaldo'yu konuşmaktansa bence sistemi, planlı ve projeli olmayı konuşmalıyız. Halihazırda dünya yıldızlarını kadromuza kattık, önemli olan en yüksek verimi almaktır." demişti. 

Yorumlar (0)