Beşiktaş'ta korkutan anlar: Yemek yerken denize düştüler

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki bir restoranın camekanlı bölümü çöktü, yemek yiyen 4 müşteri denize düştü. Hastaneye kaldırılan 4 kişinin sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM 24.12.2022, 00:50 25.12.2022, 12:06 Hakan Öksüz
Beşiktaş'ta korkutan anlar: Yemek yerken denize düştüler

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan bir restoranın çöken iskelesi, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Olay, Bebek Arnavutköy Caddesi'nde bulunan 3 katlı bir restoranda meydana geldi. Restoranın zemin katında bulunan camekanlı bölümünün tente direkleri yerinden çıktı. İskele, üzerinde bulunan müşterilerle suya gömüldü.

4 kişi suya düştü

Restoranda yemek yiyen müşteriler, ne olduğunu anlayamadan denize düştü. Denize düşen 4 kişi, diğer müşteriler ve restoran çalışanları tarafından sudan çıkarıldı. Soğuk suya düşen ve hipotermi tehlikesi geçiren 4 kişi, restorana gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Restoranın camekanlı bölümündeki tente direklerinin neden yerinden çıktığı belirlenemedi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, bölgedeki güvenliği sağladı ve incelemelere başladı. Restoranın yer aldığı caddede trafiğin tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı ifade edildi. 

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Denize düşen kişilerin sağlık durumuyla ilgili açıklama, Beşiktaş Kaymakamlığından geldi. Hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Yorumlar (0)