“Benim hastam daha acil” dedi, saldırdı: Şanlıurfa’da doktora şiddet!

Sağlık çalışanlarına şiddete bir örnek Şanlıurfa’da meydana geldi. Hastalara müdahalede bulunan acil serviste bulunan doktor, bir hasta yakını tarafından "Benim hastam daha acil" denilerek, saldırıya uğradı.

YAŞAM 29.11.2022, 11:35 29.11.2022, 17:26
“Benim hastam daha acil” dedi, saldırdı: Şanlıurfa’da doktora şiddet!

Sağlık çalışanlarına karşı gerçekleştirilen şiddet olaylarına bir yenisi daha katıldı. Olay, Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesinde erişkin acil servisinde meydana geldi. Acile gelen bir hasta yakını “Benim hastam daha acil” diyerek Uzm. Dr. Orhan Hagi’ye yumruk attı.

"Benim hastam daha acil"

Sağlıkta şiddet bitmiyor. Şanlıurfa’da bir hasta yakını, acil serviste çalışan doktora saldırdı. Acil servis doktoru Hagi'nin başka bir hasta ile ilgilendiği, o sırada yanına farklı bir hasta yakının gelerek “Benim hastam çok acil, ilk benim hastama bakacaksın” dediği ve aralarında tartışma meydana geldiği ifade edildi.

Burnu kırıldı, ameliyata alındı

Tartışma sırasında hasta yakını, bilgi işlem memuruna ve doktora saldırdı. Yaşanan arbede sırasında yüzüne yumruk darbesi gelen doktor burnundan yara aldı. Aldığı yumruk darbesinin sonrasında burnu kırılan acil servis doktoru, olay yerinde gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında ameliyata alındı.

Edinilen bilgilere göre, saldırıda bulunduğu öne sürülen kişi ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan acil servis doktoru Orhan Hagi'nin bundan kısa bir süre öncesinde aynı şekilde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradığı ifade edildi.

Yorumlar (0)