Belediyelerin samimi kar atışması güldürdü

Bingöl, Rize, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Erzurum belediyelerinin etkili olan kar yağışı nedeniyle yaptığı paylaşımlar, sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

YAŞAM 06.12.2019, 16:41 06.12.2019, 16:46
Belediyelerin samimi kar atışması güldürdü

İlk olarak Niğde Belediyesi, "Dostlar, düşüp yaralanmayın diye kaldırımlarımızı temizledik. Komşu biz kış temizliğine başladık. Ya sen başladın mı" mesajıyla paylaşımına Nevşehir Belediyesini etiketledi.

"Kış temizliğine biz de başladık kanka"

Söz konusu paylaşıma Nevşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kış temizliğine biz de başladık kanka. Gece boyunca kar yağdı. Temizliği hiç bırakmadık." ifadeleri kullanıldı. Paylaşıma, "Sende durum nedir" mesajı eklenerek Sivas Belediyesi etiketlendi. 

"Soğuğa sormuşlar; nerelisin diye?"

Kentte temizliğin yapıldığı fotoğrafları paylaşan Sivas Belediyesi, "Biz kışa her zaman hazırız. Soğuğa sormuşlar; nerelisin diye? 'Aslen Erzurumluyum ama Sivas’ta oturuyorum' demiş. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ne yaptı acaba?" notunu düştü. 

"Temmuz ayında bile kar yağışı görmüş bir şehir olarak biz hep hazırız"

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gardaş seninki de söz mü? Temmuz ayında bile kar yağışı görmüş bir şehir olarak biz hep hazırız. Erzurum’a kar yağınca Rize üşür derler, siz neetiz." ifadelerine yer verdi.

"Evelallah antrenmanlıyız, kar bize ne etsun?"

Bunun üzerine Rize Belediyesi de boş durmadı ve "Türkiye'nin en fazla yağmur alan şehriyiz. Haftada iki kere yağmur yağar; biri 3, diğeri 4 gün sürer. Evelallah antrenmanlıyız, kar bize ne etsun?" ifadelerini kullandığı paylaşımına Bingöl Belediyesini etiketledi.

"Bizler de antrenmanlıyız"

Bingöl Belediyesinden Rize Belediyesine yanıt geldi. "Kar berekettir. Kış ayının sembolü olan kar, kadim şehrimizin yüksek kesimlerine düştü. Elhamdülillah bizler de antrenmanlıyız. Tüm hazırlıklarımızı gördük, beyaz esareti, bolluğuyla, bereketiyle bekliyoruz." ifadeleriyle yapılan paylaşıma Bursa Büyükşehir Belediyesini etiketlendi.

Yorumlar (0)