Aydın itfaiyesinden sıra dışı kurtarma operasyonu

Aydın’da itfaiye ekipleri demiryolu altgeçidine sıkışan kamyoneti sıra dışı bir yöntemle kurtardı.

YAŞAM 15.03.2021, 17:14 16.03.2021, 11:43
Aydın itfaiyesinden sıra dışı kurtarma operasyonu

Aydın itfaiyesinin sıra dışı bir yöntemle kurtardığı kamyonetin sıkıştığı yerden kurtarılma anına şahitlik edenler, “böyle bir kurtarma şekline ilk defa rast geliyoruz” demekten kendilerini alamadı.

İtfaiyeci zekâsı

Aydın’a bağlı Efeler ilçesinde Ali E. idaresindeki 06 CHU 933 plakalı kamyonet, hareket halinde olduğu sırada sıkıştığı demiryolu altgeçitinden itfaiyenin pratik zekâsı sayesinde kurtarıldı. 

İlçede yer alan Körfez Caddesi üzerinde Ali E. isimli sürücü, aracıyla hareket halinde olduğu bir sırada yüksekliği fark edemeyerek demiryolu alt geçidine sıkıştı. Ali E.’nin sıkışan aracını ise Aydın itfaiyesinde görevli ekipler kamyonetin kasasına çıkarak zıplaya zıplaya aracı sıkıştığı yerden kurtarmayı başardı.

İtfaiyeye vatandaşlarda yardım etti

Aracı düşündükleri şekilde sıkıştığı yerden kurtarmak için sayıları yetersiz olan itfaiye erlerine çevrede bulunan vatandaşlarda yardım etti. 

Sıkışan kamyonetin tekerleklerin havasının indirilmesinden sonra aracın kasasına çıkan itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar zıplaya zıplaya aracı sıkıştığı yerden kurtarırken aracın kurtarılma şekli olaya tanıklık edenleri gülümsetti.

Yorumlar (0)