Yolda yürüyen aileye çarpan sürücü: "Onlar bana çarpmış olabilir"

Çorum'da gerçekleşen ve bir kişinin ölümüne, iki kişinin de yaralanmasına neden olan ve gözaltına alınan sürücü, ifadesinde "Onlar bana çarpmış olabilir" sözlerini kullandı.

YAŞAM 15.03.2021, 17:25 16.03.2021, 12:23
Yolda yürüyen aileye çarpan sürücü: "Onlar bana çarpmış olabilir"

Çorum’da, Buharaevler Caddesi’nde gerçekleşen kazada yolda yürüyen birinin ölümüne ve iki kişinin yaralanmasına sebep olan sürücünün ifadesi şaşkınlık yarattı. 

Anne olay yerinde hayatını kaybetti

Alışveriş sonrası eve dönmek için hareket eden Ayşe T. ile kardeşi Mustafa A. ve oğlu Engin T.’ye, yolun karşısına geçmeye hazırlandıkları anda plakası tespit edilemeyen bir araç çarptı. Kaza sonrası anne Ayşe T. yaşamını yitirdi, oğlu ve kardeşi ise yaralandı. 



Kaza sonrası olay yerine sağlık ekibi ve polisler intikal ederken, araç sürücüsü kaza sonrası olay yerinden kaçtı. Anne Ayşe T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği kazada yaralananlar ise sağlık ekipleri tarafından çevredeki özeli bir hastaneye götürüldü.

Araç sürücüsü yakalandı

Bir kişinin ölümüne, iki kişinin de yaralanmasına neden olan araç sürücüsü, kaza sonrası kayıplara karıştı. Sürücüyü bulmak için çalışma başlatan emniyet ekipleri, çevredeki işyerleri ve evlerin güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Yoğun çalışmalar sonrası araç modeli ve plakası tespit edilen sürücü 59 yaşındaki Halil K. yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen sürücünün koltuk değnekleriyle yürüdüğü gözlendi.

“Onlar bana çarpmış olabilir”

Emniyette ifadesi alınan Halil K.’nın ifadesi ise şaşkınlık yarattı. Eve döndüğünde aracın hasar gördüğünü fark edince olay yerine geldiğini aktaran zanlı, yayaların kendisine çarpmış olabileceğini ifade etti.


 

Yorumlar (0)