Aranan polis memuru otomobilinde ölü bulundu

Antalya’da ikamet eden bir polis memuru, ormanlık bölgede aracının içerisinde silahla vurulmuş vaziyette ölü bulundu. Polis memurunun beylik tabancası ile intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken, ailesinin de kayıp ihbarında bulunduğu belirtildi.

YAŞAM 13.04.2022, 00:39 13.04.2022, 12:10
Aranan polis memuru otomobilinde ölü bulundu

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu olay, saat 19.30 sularında Konyaaltı ilçesine bağlı Mollayusuf Mahallesi üzerindeki fidanlık alan içerisinde yaşandı. Fidanlık içerisinde yürüyüş yapmaya çıkan yurttaşlar, otomobil içerisinde hareketsiz bir şekilde duran şahsı görünce durumu yetkililere ihbar etti. İhbar üzerinde bölgeye sağlık ve güvenlik personelleri yönlendirildi. 

İntihar ihtimali üzerinde duruluyor

Gerçekleştirilen incelemede polis memuru Nazım A.’nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmanın akabinde Nazım A.’nın naaşı otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Polis memurunun beylik tabancası ile intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken, ailesinin de kayıp ihbarında bulunduğu belirtildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü çatısı altında görev yapan Nazım A.’nın polis lojmanında oturduğu kaydedildi. 

Yorumlar (0)