Antalya’da kırmızı kod uyarısına rağmen vatandaşlar sahilden vazgeçmedi

Antalya’da ikinci defa kırmızı kod uyarısı verilirken şehir merkezinde yağışın ve rüzgarın olmadığını gören vatandaşlar sahile akın etti. Vatandaşlar dev dalgaları arkasına alıp selfie yaptı, turistler ise spor yaptı.

YAŞAM 31.12.2021, 15:01 01.01.2022, 15:29
Antalya’da kırmızı kod uyarısına rağmen vatandaşlar sahilden vazgeçmedi

MGM tarafından dün akşamleyin ikince defa kırmızı kod uyarısı verilen Antalya’da ilçelerde yağışlar sürerken şehir merkezi ise güne sakin bir şekilde başladı.

Vatandaşlar ve turistler sahilde

Nem oranının yüzde 99, hava sıcaklığının ise 13 derece olduğu şehirde, rüzgarın saatteki hızı 3 kilometre oldu. Sabah saatleri itibarıyla havanın rüzgarsız ve yağışsız seyrettiği şehir merkezinde turistler ve vatandaşlar sahil bantlarına akın etti.

Vatandaşlar Konyaaltı Sahili’ne gelerek kıyıya vuran dev dalgaları arkalarına aldı ve öz çekim yaptı, kimileri ise ayaklarını suya sokup sahilde yürüdü. Bazı turist ve vatandaşlar ise spor yapmayı tercih etti.

Olumsuzluklara karşı tedbir alındı

Dün etkisini gösteren fırtına ve sağanak sonrası belediye ekipleri, sahilde zarar gören yerlerde, bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Polis ekiplerince olumsuzluklara karşın sahil kesiminde sıkça devriye atıldı.

Yorumlar (0)