Antalya’da erkek arkadaşına ceza yazılacağını duyunca ağladı

Antalya’da emniyet güçlerinin koronavirüs uygulamasına kız arkadaşı ile beraber izin belgesi olmadan yakalanan genç, önce otomobili ile markete, ardından da hastaneye gittiğini dile getirdi. Polislerin erkek arkadaşına ceza yazdığını zanneden genç kız ise gözyaşlarına hakim olamadı.

YAŞAM 11.04.2021, 22:37 12.04.2021, 13:51
Antalya’da erkek arkadaşına ceza yazılacağını duyunca ağladı

Kısıtlama gününde polislerin erkek arkadaşına ceza yazdığını zanneden genç kız, gözyaşlarını tutamadı.

Önce markete, sonra hastaneye

Hafta sonu kısıtlamasının uygulandığı Antalya'da gerçekleştirilen denetimlere kız arkadaşı ile beraber yakalanan gencin yanında sokağa çıkma belgesinin olmadığı tespit edildi. Emniyet güçleri tarafından kimlik bilgileri alınan genç adama sokağa çıkma yasağına uymamaktan dolayı işlem yapıldı. Hakkında yapılan işleme uzun bir süre itirazda bulunan genç ile emniyet güçleri arasında kısa süreli gerginlik meydana geldi. Cezaya itirazda bulunan genç, ilk önce aracı ile markete gittiğini daha sonra ise kız arkadaşını hastaneye götürdüğünü dile getirdi. Güvenlik güçleri ise gençten sokağa çıkmak için izin belgesi talep etti.

"O zaman herkese ceza yazın"

Emniyet güçleri ile uzun uzun konuşan genç adam, “Markete gidiyordum. Kız arkadaşımı da hastaneye götürüyordum. Kız arkadaşıma refakatçilik yapıyordum. Bunun için iznim var. Tarımda çalışıyorum. İzin belgem var fakat geçersiz. O kadar kişi geçti, yalnızca bana mı ceza yazacaksınız? Kız arkadaşım ameliyat oldu. Bu nasıl bir şey? Kısıtlama var da markete de mi gidemiyorum? O zaman buradan geçen herkese ceza yazın." dedi.

Gözyaşlarını tutamadı

Gencin emniyet güçlerini ikna edememesi üzerine bu defa da araçtan kız arkadaşı indi. Erkek arkadaşına ceza kesileceğini düşünerek gözyaşlarına hakim olamayan kız, “Beni hastaneye götürmesini istedim, o da beni hastaneye götürüyordu. Ben bir hafta evvel ameliyat oldum. Bırakın beni hastaneye götürsün." dedi. 

Cezai işlem uygulanmadı

Emniyet güçleri ise gençlerin izin belgesini getirmeleri durumunda bırakacaklarını söyledi. Arabalarına binerek kontrol noktasında bir süre daha bekleyen genç çift, cep telefonu üzerinden sokağa çıkma izin belgesini polislere gösterdi. Ekipler de gençlere cezai işlem uygulanmadığını söyleyerek serbest bıraktı.

Yorumlar (0)