Antalya'da sağanak ve kuvvetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi

Antalya'nın bazı ilçeleri ile kıyı kesimlerinde etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi. Öğle saatleri itibariyle bastıran sağanak yağış trafikte aksamalara neden olurken, bazı araçlar yolda oluşan su birikintilerinin içerisinde ilerlemekte güçlük çekti.

YAŞAM 01.10.2023, 17:37 03.10.2023, 09:06
Antalya'da sağanak ve kuvvetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi

Gazipaşa, Manavgat, Alanya, Kemer, Finike, Kumluca ve Kaş'ta akşam saatleri itibari ile başlayan yağış, aralıklar ile etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Yer yer sağanak yağışın görüldüğü bölgede, son 24 saat içinde metrekareye Finike Tatlısu'da 41,1, Alanya'da Toslak'ta 36,7, Kaş Kasaba orman sahasında 40,9 ve Kemer Ovacık istasyonunda 20,9 kilogram yağış düştü.

Kemer'de öğle saatleri itibariyle bastıran sağanak yağış trafikte aksamalara neden oldu. Bazı araç sürücüleri ise yolda oluşan su birikintilerinin içinde ilerlemekte güçlük çekti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı ekiplerin, teyakkuzda olduklarını ifade etti.

Alanya'da kuvvetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi

Sağanak yağışın aralıklarla devam ettiği Alanya ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Kızlarpınarı Mahallesi'ndeki bir butiğin önünde sergilenen giysiler ile şemsiye ise rüzgardan uçtu.

Devrilen şemsiye, park halinde duran bir araca çarparken, giysiler ise etrafa saçıldı. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından an be en kaydedildi.

Yorumlar (0)