Antalya'da dehşet anları

Antalya'ya bağlı Manavgat ilçesinde bir restoranda sigortasının yatırılmadığını öne süren garson, ustabaşının boğazına bıçak dayayıp rehin aldı. Dört saat devam eden rehine olayı, ustabaşının kaçmasıyla son buldu.

YAŞAM 19.09.2021, 20:16
Antalya'da dehşet anları

Korkunç olay, Bahçelievler Mahallesi Sorgun Bulvarı üzerinde yer alan bir restoranda meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, restoranda garson olarak çalışan Kamil Tarık A. adlı şahıs, gece saat 04.30 sularında mutfak bölümünde ustabaşı Lütfü Salman’ı boynuna dayadığı iki bıçakla rehin aldı. İş yeri sahibinin sigortasını yapmadığını öne süren şahıs, ustabaşının hiçbir suçu olmadığını, sigortasının yapılmaması sebebiyle böyle bir şeye kalkıştığını dile getirdi. 

Özel hareket polisleri çağrıldı

Olay mahalline gelen emniyet güçleri, yaklaşık olarak bir saat boyunca Kamil Tarık A.'yı ustabaşını bırakması için ikna etmeye çalışsa da başarısız oldu. İş yerinden çıkarak ustabaşının boynuna bıçak dayalı şekilde Sorgun Bulvarı'ndan çevre yolunu geçen şahıs, D-400 kara yolu civarında bulunan alışveriş merkezinin kapısına gelerek olayı burada sürdürdü. İkna gayretleri netice vermeyince olay mahalline Antalya’dan özel harekat polisleri çağrıldı. Özel harekat polisleri bölgede gerekli önlemleri alırken, Kamil Tarık A.'yı ikna gayretleri bir netice vermedi. 

Ustabaşı kaçmayı başardı

Yaklaşık dört saat süren rehine olayı esnasında Kamil Tarık A.'nın zaman zaman su istediği, suyu kendisi içtikten sonra ustabaşına da içirdiği gözlendi. Dört saatin sonunda şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanan ustabaşı Lütfü Salman, her şeyi göze alıp, Kamil Tarık A.'dan uzaklaşırken, emniyet güçleri aynı anda Kamil Tarık A.'nın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. 

Kanlar içinde kaldı

Kanlar içinde kalan ustabaşı, sağlık ekibi tarafından ambulansa alınarak hastaneye sevk edildi. Emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilerek kelepçele takılan şahıs, karakola götürüldü. 

































Yorumlar (0)