Alibeyköy’de İETT ve tramvay çarpıştı: 33 yaralı

Eyüpsultan'da İETT otobüsü ile tramvayın çarpıştığı kaza sonucu 33 kişi yaralandı. Otobüs içerisinde sıkışan 1 kişi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

YAŞAM 05.12.2022, 10:48 06.12.2022, 14:42
Alibeyköy’de İETT ve tramvay çarpıştı: 33 yaralı

Olay, Alibeyköy Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, İETT otobüsü ve tramvayın çarpışması sonucu 33 kişi yaralandı. Yaşanan kazanın sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Tramvay raydan çıktı, otobüs yolda duran araca çarptı

Kaza sebebiyle otobüs yolda duran farklı bir araca çarparken, tramvay ise raydan çıktı. Kaza sırasında 33 kişi yaralandı. İETT otobüsü içerisinde sıkışıp kalan 1 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin sonrasında yaralılar, ambulansla hastaneye sevk edildi. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Seferler farklı istasyonlara verildi

Kazanın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Metro İstanbul hesabı, "T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattımızda geçici bir zaman aralığı için seferlerimiz Cibali-Üniversite istasyonları arasında gerçekleştirilecektir." ifadeleri kullanıldı.

Diğer bir taraftan kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Yorumlar (0)