Aleyna'yı boğarak öldüren katil, eski sevgilisi çıktı!

Denizli'de tek başına yaşadığı aparttaki yatağında cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Aleyna Yurtkölesi’nin, kar maskesi ile apartın bulunduğu binaya giren İran uyruklu eski sevgilisi tarafından eldivenle boğularak katledildiği ortaya çıktı. Boynunda bulunan dövme sayesinde yakalanan şahıs, adliyeye sevk edildi.

YAŞAM 10.01.2021, 17:51 11.01.2021, 12:44
Aleyna'yı boğarak öldüren katil, eski sevgilisi çıktı!

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesi Yunusemre Mahallesi'nde bulunan bir apartta tek başına yaşayan tarih bölümü öğrencisi Aleyna Yurtkölesi (22), kendinden haber alamayan yakınları tarafından kapının kırılarak odasına girilmesi sonucu yatağında ölü olarak bulunmuştu.

Talihsiz kızın şüpheli ölümü ile ilgili inceleme gerçekleştiren güvenlik güçleri, etrafta bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını detaylı bir şekilde inceleyerek söz konusu binaya en son giren şahısları belirledi. 

Güvenlik güçleri, boynunda bulunan dövmeden teşhis ettikleri cinayet şüphelisi İran uyruklu Şayan K.'yi (25) yaşadığı adrese gerçekleştirilen operasyon ile yakaladı. 

Şayan K.'nin emniyetteki sorgusunda Aleyna Yurtkölesi ile daha evvel sevgili olduklarını, barışmak maksadıyla genç kızın evine gittiğini, çıkan tartışma neticesinde boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Şayan K.'nin, kapüşon ve kar maskesi ile yüzünü gizleyerek binaya girdiği, eldiven kullandığı elleri ile genç kızı boğarak katlettiği tespit edildi.

Diğer yandan, talihsiz kızın cenazesi, Manisa'da toprağa verildi.







 

Yorumlar (0)