Ağaç düşmanı cani kadın fidanı böyle kırdı

Kocaeli'de cani bir kadın, kaldırımdaki fidanı ayağıyla kırıp üzerine bastıktan sonra yoluna devam etti. Ruh hastası olduğu değerlendirilen kadının fidanı ayağıyla kırdıktan sonra ezmesi, güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞAM 05.01.2021, 10:49 05.01.2021, 16:15
Ağaç düşmanı cani kadın fidanı böyle kırdı

Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde vahşi bir kadın tarafından kaldırımdaki fidanın kırıldığı ve üzerine basılarak ezildiği anlara dair görüntüler, güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Gebze ilçesine bağlı Tatlıkuyu Mahallesi 1301 Sokak üzerinde esnaflık yapan Enes Sarı, her sabah görüp kontrol ettiği kaldırımdaki fidanın kırılıp parçalandığını fark etti. Ardından güvenlik kamerası kayıtlarına baktı.

Esnaf Enes Sarı, kamera kayıtlarını incelediğinde fidanın kaldırımda yürüyen cani bir kadın tarafından vahşice kırıldığını gördü.

İş yerinin önünde bulunan ve düzenli olarak sulama ve bakımını yaptığı fidanın en son yarım metreye kadar büyüdüğünü söyleyen esnaf Enes Sarı, "Sabah dükkânı açmak için geldiğimde kaldırımdaki fidanın sökülmüş olduğunu ve yerinde olmadığını fark ettim. İlk işim güvenlik kamerasının görüntülerine bakmak oldu. Görüntülerde bir kadın fidanı önce tekmeliyor, ardından defalarca üzerine basarak kırıyor. Gözlerimize inanamadık. Çok şaşırdık. Bir insan neden böyle bir şey yapar ki?" diye sordu.

Güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alınan görüntülerde kadın görünümlü bir yaratık kaldırımda yürürken fidanı ayağıyla kırıyor, ardından üzerine defalarca basıyor. Fidanı katleden cani, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor.

Yorumlar (0)