Adana’da yüzde 70 indirim izdihamı! Kavga ihbarına gittiler, dükkanı mühürlediler

Adana'da bulunan bir halı mağazası yüzde 70 indirim yaptığını duyurdu. Bu durumu duyan birçok kişi mağazaya resmen hücum etti ve izdiham yaşanmasına sebep oldu. Kavga çıktığı ihbarı üzerine bölgeye çağırılan zabıta ve polis ekipleri, bu olaya müdahale ederken mağazanın de ruhsatsız olduğunu belirleyerek dükkanı kapattı.

YAŞAM 17.08.2022, 16:17 17.08.2022, 17:54
Adana’da yüzde 70 indirim izdihamı! Kavga ihbarına gittiler, dükkanı mühürlediler

Adana’nın ilçesi Kozan’a bağlı Cumhuriyet Mahallesi Şıh Efendi Bulvarı'nda açılış yapan mağazada yüzde 70 indirimli ürün satışı sebebiyle izdiham meydan geldi. İzdiham esnasında kavga yaşanması üzerine zabıta ve polis ekipleri bölgeye gönderildi. Vatandaşlar kucaklarına aldıkları halı ve yorganları almaya çalışırken, zabıta ekipleri ve polisler iş yerinin ruhsatsız olduğunu belirterek mağazanın mühürlendiğini duyurdu.

Polisler uzaklaştırmaya çalıştı, insanlar halılardan vazgeçmedi

Meydana gelen izdihamda mağazanın içinde bulunan kişileri dışarı çıkartan polis ve zabıta ekipleri, dışarıda duran insanları anons yaparak uzaklaştırmaya uğraştı. Zabıta ve polis ekiplerinin bütün müdahalelerine rağmen insanlar mağazanın önünden ayrılmadı. Ekipler uzun uğraşlar sonucu vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.

Kavga için gelmişlerdi, ruhsatsız olduğu ortaya çıktı

Mağazanın girişinde bulunan “Depomuzu su bastı. Bu yüzden bütün ürünler yüzde 70 indirimle satışa çıkacaktır” afişleri ise polislerin dikkatinden kaçmadı. Gerçekleşen izdiham sırasında terliğini mağazanın içerisinde düşüren bir kişi ise terliğini ve halılardan almak için uzun süre zabıta ekiplerine dil döktü. Kozan Belediyesi ekipleri, mağazada yaptığı inceleme sonrasında iş yerinin ruhsatsız olduğunu tespit etti. Zabıta ekipleri mağazayı mühürlerken, yasal işlemlerin tamamlanmasının sonrasında yeniden açılabileceğini ifade etti.

Yorumlar (0)