Adana'da maganda dehşeti: Minik Vildan başından vuruldu

Adana’da evde oturduğu esnada sokaktan açılan ateşle başından vurulan 2 yaşındaki Vildan, ağır şekilde yaralandı. Hastaneye nakledilen küçük kızın hayati tehlikesi bulunuyor.

YAŞAM 26.05.2021, 19:03 27.05.2021, 14:28
Adana'da maganda dehşeti: Minik Vildan başından vuruldu

Aktarılan bilgiye göre, söz konusu olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı olan 19 Mayıs Mahallesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Şırnak’ta ikamet eden ve belinde platin olan Reşit Ülker, 23 Mayıs'ta eşi Rojin Ülker ve 3 çocuğu ile birlikte tedavi olmak için Adana’ya geldi. Adana'da tanıdıkları Emin Oygur’un evinde kalan aile, bugün saat 15.00 sularında dışarıdan silah sesi işitti.

Başından vuruldu

Reşit Ülker, 2 yaşındaki kızı Vildan’ın başından vurulduğunu ve yerde kanlar içerisinde kaldığını gördü. Etraftakilerin yardımıyla küçük kız Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Derhal tedaviye alınan Vildan, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi.

2 şüpheli aranıyor

Olay mahalline gelen Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı güvenlik güçleri, şüpheli şahısların kimliklerinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Söz konusu saldırıyı motosikletli iki şahsın gerçekleştirdiği ve ardından olay mahallinden kaçtıkları iddia edildi. Emniyet güçleri, olaya ilişkin soruşturma başlatırken, küçük kızın operasyona alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.







Yorumlar (0)