Adalet Bakanlığı, 64 sözleşmeli personel istihdam edecek

Sözleşmeli personel alım ilanına çıkan Adalet Bakanlığı, şartları duyurdu. 32 bilişim personeli, 18 çözümleyici ve 14 mühendis alınacak. Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri açıklandı. İşte başvuru şartları...

YAŞAM 13.09.2023, 11:14 13.09.2023, 17:17 Hakan Öksüz
Adalet Bakanlığı, 64 sözleşmeli personel istihdam edecek

Adalet Bakanlığı, sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlana ilişkin ayrıntılar, Resmi Gazete'de yayımlandı. 32 bilişim personelinin yanı sıra 18 çözümleyici ve 14 mühendisin istihdam edileceği bildirildi.

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru tarihleri araştırılıyor. Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için başvuru dönemi 20 Eylül'de başlayacak, 4 Ekim tarihinde sona erecek. Adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirecek. Adaylar, sözlü sınavdaki başarı sıralamasına göre listelenecek.

Adalet Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları

Mühendis kadrosu için başvuruda bulunacak adayların, 2022-KPSS (B) Grubu P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olması istenecek. Bilişim personeli ve çözümleyici kadrolarına başvuracak adayların ise KPSS B Grubu P3 puanının yanı sıra Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) belli bir puan almış olması gerekiyor.

Yorumlar (0)