4 aylık bebeği arabaya kilitleyip 45 dakika boyunca alışveriş yaptılar 

Sakarya’da yaşanan olayda bir çift, 4 aylık bebeklerini arabada kilitleyip pazara gitti. Tam 45 dakika boyunca pazar alışverişi yapan çiftin bebeğini vatandaşlar fark etti. Araçtaki ağlama sesini duyan halk, itfaiyeye haber verdi. İtfaiyenin tedbirli çalışması sonrasında bebek, araç içerisinden çıkartıldı ve hastaneye kaldırılarak oksijen takviyesi yapıldı. Sorumsuz anne babanın hali ise “Pes" dedirtti. 

YAŞAM 02.12.2021, 11:05
4 aylık bebeği arabaya kilitleyip 45 dakika boyunca alışveriş yaptılar 

Sakarya’nın Erenler ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy caddesinde meydana gelen olayda bir çift, 4 aylık bebeklerini arabada yalnız bıraktı ve üzerine kapıları kilitleyerek çarşamba pazarından alışveriş yapmak için yola düştü.  

Caddede yürüyen birkaç vatandaş, arabadaki bebeğin ağladığını duyunca önce çevredekilere haber verdi. Aracın sahibi çift olay yerine dönmeyince ise itfaiye çağırıldı. Mehmet Akif Ersoy caddesine gelen itfaiye ekipleri titiz çalışma sonucunda aracın kapısını açtı ve bebek içeriden çıkarıldı. 



Bebek, vatandaşlar tarafından sakinleştirildi 

Bebek vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken sorumsuz anne baba da 45 dakika sonra aracın yanına geldi. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerine teslim edilen minik bebek, tedbir amacıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bebeğe, oksijen takviyesi yapıldığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)