17 yaşındaki gencin feci ölümü

Bartın’da yaşanan olayda, araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkıp takla attı. Alev alan araçta bulunan 17 yaşındaki Doğukan Gündoğan, feci şekilde can verdi.

YAŞAM 27.08.2021, 09:46 29.08.2021, 09:39
17 yaşındaki gencin feci ölümü

Bartın'ın Gürgenpınarı mevkiinde yaşanan olayda iddiaya göre, 19 yaşındaki Semih O.'nun idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. 

17 yaşındaki çocuk yanarak can verdi

Kaza sonucunda yaralanan şoför Semih O. ile araçta yolcu olarak yer alan 18 yaşındaki Mert Ç., kendi imkanları ile takla atan otomobilden çıkmayı başardı. Bu esnada alev alan araçtan çıkamayan 17 yaşındaki Doğukan Gündoğan ise alevlerin arasında kaldı ve yanarak feci bir şekilde can verdi.

Olay sebebiyle alevleri gören bir vatandaş, hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu esnada başka bir yangın için yoldan geçen itfaiye ekipleri tarafından yanan otomobile müdahale edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi neticesinde yangın söndürüldü.

Soruşturma başlatıldı

Gerçekleştirilen kontrollerin ardından Doğukan Gündoğan'ın (17), otomobil içerisinde yanarak yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yaralı Mert Ç. ve Semih O., 112 ekipleri tarafından ilk müdahalelerinden sonra hastaneye kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Yorumlar (0)