15 gün sonra dolaptan çıkardığı tavuğu keşkek yaptı: 2 ölü, 2 yaralı

İstanbul Başakşehir'de bir süre evvel yarısını kullandıkları tavuğu 15 günün ardından buzluktan çıkarıp iftarda keşkek yaparak yedikleri iddia edilen 2 kişi yaşamını yitirdi. Aynı yemekten yedikleri öne sürülen 1'i çocuk 2 kişinin ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

YAŞAM 10.05.2021, 00:25 11.05.2021, 07:56
15 gün sonra dolaptan çıkardığı tavuğu keşkek yaptı: 2 ölü, 2 yaralı

Söz konusu olay, 6 Mayıs tarihinde Güvercintepe Mahallesi'nde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, Nurcan Görgülü, 15 gün evvel kullandığı tavuğu yeniden buzluktan çıkararak keşkek yaptı. Nurcan Görgülü daha sonra Günay Görgülü (57) ve halası Gülsen Seçim'i iftara çağırdı. İftarda yaptığı keşkeği yiyen yakınları bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Fakat Gülsen Seçim, hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayacak yaşamını yitirdi. Günay Görgülü ise 7 Mayıs'ta vefat etti. Hastanede tedavileri devam eden Nurcan Görgülü ve 1,5 yaşındaki kızı B.G.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaşamını yitirenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na nakledildi. Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin tamamlanmasının ardından Seçim'in naaşı İzmir'e, Görgülü'nün ise Ordu'ya gönderildi. 

"Çok iyi bir insandı"

Vefat eden Görgülü'nün ev sahibi Veysel Köroğlu, "Günay Hanım bu binaya taşınalı henüz 4 ay oluyor. Çok iyi bir insandı. Yedikleri bir yemekten dolayı zehirlendiklerini duydum. Tavukla keşkek yapmışlar ve zehirlenmişler. Görümcesinin evine gidiyor, orada yemek pişirip yiyorlar. O yemeğin hemen ardından görümcesi ağırlaşıyor. Aradan bir gün geçtikten sonra da Günay abla fenalaşıyor. Hastaneye başvurmuşlar görümcesi ile birlikte. Biri küçük, 1,5 yaşlarında ama diğerinin yaşını bilmiyorum. Orta yaşlarda sanırım. Hastanede yoğun bakım servisindeler diye duydum. Sakin insanlardı." sözlerini sarf etti.



Yorumlar (0)