1 pitbull, 2 Alman kurdu saldırdı! Kolunu kaybetti

Trabzon'da 1 pitbull ile 2 Alman kurdunun saldırısına uğrayan kadın, sol kolunu kaybetti. 

YAŞAM 11.07.2020, 16:35 11.07.2020, 16:37
1 pitbull, 2 Alman kurdu saldırdı! Kolunu kaybetti

Olay, Trabzon'un Of ilçesinde gerçekleşti. Huriye Kaya, Aşağı Kışlacık Mahallesi'nde korkunç bir şekilde 1 pitbull ile 2 Alman kurdunun saldırısına uğradı.

Huriye Kaya çığlık atarken, etrafta bulunan vatandaşlar yardıma koştu. Ağır bir şekilde yaralandığı görülen Huriye Kaya, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Sol kolu parçalanan Huriye Kaya, 7 defa ameliyat geçirdi. Kadının sol kolunun dirseğinden kesildiği ve bedeninde bazı yaraların olduğu ifade edildi. Hastaneden taburcu edilen kadın, sokağa çıkmakta zorluk çekiyor. 

"Yolda yürürken saldırdılar"

Huriye Kaya, sabah saatlerinde çay hasadı için evinden çıktığını ve üç köpeğin yol üzerinde yattığını gördüğünü söyledi.

Sessiz bir şekilde yoluna devam etmeye çalıştığını aktaran Huriye Kaya, o esnada iki köpeğin sırtına, diğerinin de koluna saldırdığını ifade etti. 

"Kolumu kopardığını gördüm"

Kadın, köpeklerin kendisini çeke çeke yol boyunca sürüklediklerini ve üzerinde hiç giysisinin kalmadığını belirterek, o sırada pitbullun kolunu kopardığını gördüğünü, bunun üzerine pitbullun boğazını sıkarak kolunu kurtarmaya çabaladığını anlattı.

Huriye Kaya, çay işçilerinin kendisini görünce şaşkınlığa uğradıklarını kaydederek, yardım için bağırdığını ve kendisini kurtarıp hastaneye yatırdıklarını belirtti. 

"Yoğun bakımda kaldım"

Sahiplerinin sokağa bıraktığı köpekler nedeniyle hastanede hayat mücadelesi verdiğini aktaran kadın, yoğun bakımda kaldığını ve ameliyatlar geçirdiğini kaydetti.

"Gerekli cezayı alsınlar"

Kadın, kendisi bu acıları çekerken köpek sahiplerinin hiç umursamadıklarını söyleyerek, sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenen kadın, kendisini bu duruma sokanların gerekli cezayı almalarını istedi. 

Yorumlar (0)