Toros Tarım “Endüstri İyi Uygulama Elçisi” oldu

Toros Tarım, Uluslararası Gübre Sanayi Birliği “International Fertilizer Association (IFA)” tarafından “Endüstri Uygulama Elçisi (Industry Stewardship Champion)” olmaya layık görüldü.

TARIM 03.12.2019, 16:38
Toros Tarım “Endüstri İyi Uygulama Elçisi” oldu

Türkiye’nin en büyük gübre üreticisi Toros Tarım’ın yapmış olduğu açıklamaya göre, şirket "Benchmark ve Analiz Platformuna" vermiş olduğu destekten ötürü IFA tarafından “Endüstri İyi Uygulama Elçisi” seçildi.

“Endüstri İyi Uygulama Elçisi”

Sektörde lider konumunda olan Toros Tarım, iş sağlığı ve güvenliği, çevre yönetimi ve enerji verimliği konularında dünyanın dört bir yanında kabul görmüş IFA’nın sektördeki firmalar arasında karşılaştırma yapmak ve paylaşımı tetikleyerek iyileştirmelerde süreklilik sağlama için oluşturulan “Benchmark ve Analiz Platformuna” verdiği destek ile Toros Tarım “Endüstri İyi Uygulama Elçisi” seçildi.

Şirket, 2018’de İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Ürün Güvenliği ve Emniyet konularında IFA kapsamında oluşturulmuş “Protect & Sustain” sertifikasını alan ilk Türk firma oldu.

Sektörde öncü firma olmanın getirdiği sorumluluk bilinci

Tekfen Holding Tarımsal Sanayiden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Toros Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Göral, Toros Tarım’ın her zaman sektörde öncü firma olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini ifade etti. Göral, bu konuda şunları söyledi:

"İş sağlığı ve güvenliği, çevre, ürün güvenliği ve emniyet uygulamalarımızı gerçekleştirirken ham madde alımından tarlaya kadar tüm değer zincirindeki süreçlerimizi entegre bir bakış açısıyla yönetiyoruz. Tüm aşamalarda verimliliğimizi artırmak, gıda ve ürün güvenliğini sağlamak, süreçlerimizin çevresel etkilerini en aza indirmek, çalışanlarımız için verimli ve güvenli çalışma koşullarını oluşturmak ve uygulamalarımızı uluslararası standartlar seviyesine taşımak en temel önceliklerimiz arasında yer alıyor."

Yorumlar (0)