Yeni Malatyaspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi belli oldu

Yeni Malatyaspor'un, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda rakibi belli oldu. Yeni Malatyaspor, Olimpia Ljubljana-Rigas eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

SPOR 19.06.2019, 15:28 19.06.2019, 17:03
Yeni Malatyaspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi belli oldu

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde Türkiye'den Yeni Malatyaspor da yerini aldı.

Yeni Malatyaspor, 2. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile Letonya ekibi Rigas arasındaki eşleşmenin galibiyle olan takımla maç yapacak.

Organizasyonda 2. eleme turu ilk karşılaşmaları 25 Temmuz, rövanşları da 1 Ağustos'ta oynanacak.

Yeni Malatyaspor kuradan memnun kaldı

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunu geçebileceklerini ifade etti.

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Anadolu Ajansı (AA) muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile Letonya ekibi Rigas arasındaki eşleşmesinin galibiyle karşılaşacaklarını hatırlattı.

Kuranın hayırlı olmasını dileyen Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, "Turu geçebileceğiz takımlar bunlar. İnşallah bu yıl gruplara kalırsak büyük başarı elde etmiş olacağız. Kolay değil, üç eleme oynayacağız. Hedefimiz gidebileceğimiz yere kadar gidip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir." açıklaması yaptı.

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü ve görüştükleri oyuncuların olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)