Voleybolda dev yarı final: Halkbank'ın rakibi Jastrzebski Wegiel

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında yarın Ankara'da Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel'i konuk edecek olan Halkbank Erkek Voleybol Takımı, avantajlı bir skorla karşılaşmayı tamamlamak istiyor. 2014'te finalde kaybettiklerini anca bu yıl kazanmak istediklerini kaydeden Halkbank Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Taner Atik, "Onların servis ve blok gücü, bizim ise hücum gücümüz yüksek. Star takımlardan biriyiz. Bu sefer kupayı almak istiyoruz." dedi.

SPOR 28.03.2022, 11:36 29.03.2023, 08:54 Hakan Öksüz
Voleybolda dev yarı final: Halkbank'ın rakibi Jastrzebski Wegiel

Türkiye voleybolda tarih yazmaya devam ediyor. CEV Şampiyonlar Ligi'nde kadınlarda VakıfBank, Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit ile yarı finalde yer alan Türkiye'nin erkeklerdeki temsilcisi ise Halkbank oldu. 

Halkbank-Jastrzebski Wegiel maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında yarın (çarşamba) Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel'i ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak ve Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele, TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. 

Thomas Jaeschke: "Her hatamızdan puan çıkarabilirler"

Mavi-beyazlı ekibin ABD'li smaçörü Thomas Jaeschke (29), Jastrzebski Wegiel maçına dair açıklamalarda bulundu. Rakibi iyi analiz ettiklerini kaydeden Jaeschke, "Titiz voleybol oynamalıyız. Her hatamızdan puan alabilecek kabiliyete sahipler. Pasörleri, dünyanın en tecrübeli isimlerinden biri. Üst düzey smaçörlere sahipler. Biz kendi kabiliyetlerimize odaklanacağız. Konsantrasyonumuzu korumak, galibiyet için anahtar niteliğinde olacak." dedi.

Taner Atik: "Bu kez kupayı almak istiyoruz"

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Taner Atik, Polonya temsilcisini eleyerek finale yükselmek istediklerini kaydetti. 2014'te yarı finalde Jastrzebski Wegiel'i yendiklerini ancak finalde Rus ekibi Belogorie Belgorod'a 3-1 mağlup olarak organizasyonu ikinci sırada tamamladıklarını hatırlatan Taner Atik, bu kez kupayı almak istediklerini söyledi. 

"Onların servis ve blok gücü, bizim ise hücum gücümüz yüksek"

Rakiplerinin CEV Şampiyonlar Ligi'nde ve kendi liglerinde üst düzey bir performans ortaya koyduğuna vurgu yapan Atik, "Onlarda star oyuncular var. Biz de star takımlardan biriyiz. Yoğun bir maç dönemi geçiriyoruz. Bu sene güzel bir hikaye yazdık. Rakip ile aramızdaki fark bu. Maç kafa kafaya geçecek gibi görünüyor. Onlar servis ve blok gücüyle öne çıkıyor. Bizim ise hücum gücümüz üst düzeyde. Ankara seyircisi bu karşılaşmada rekor kıracaktır. Herkesi bu voleybol şölenine davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)