"Visca böyle giderse, heykelini dikeceğiz"

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Edin Visca hakkında, "Visca böyle giderse, heykelini dikeceğiz" açıklamasında bulundu.

SPOR 23.10.2019, 14:54 23.10.2019, 14:58
"Visca böyle giderse, heykelini dikeceğiz"

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir'de  8. yılı içerisinde olan, kaptanlığa kadar yükselen ve performansı ile dikkatleri üzerine çeken Edin Visca hakkında, "Visca böyle giderse, heykelini dikeceğiz." şeklinde bir açıklama yaptı.

Göksel Gümüşdağ, Visca'nın takımın sembolü haline gelidğinin altını çizerek,  "Visca böyle giderse, heykelini dikeceğiz. Bu takıma çok önemli katkıları oldu. 2011-2012 sezonunda 700 bin liraya almıştık. Takımın her şeyiyle en önemli oyuncusu. Müthiş bir karakter, inanılmaz bir aidiyet hissediyor. Onun için heykeli dikilecek bir oyuncudur." dedi. 

Edin Visca'yla Avrupa kulüplerinin ilgilendiğini aktaran Gümüşdağ, şu açıklamalarda bulundu.

visca ile ilgili görsel sonucu

"Başakşehir'e çok önemli katkıları var. Bu ailenin içerisinde olmaya devam ediyor. Uluslararası futbol piyasasında çoğu zaman talipleri oldu. O günün şartlarında hem kendisi hem de biz gelen teklifleri değerlendirdik. Şartlar ne getirir bilemem ama şu an bu takımın en önemli oyuncularından biri. Sezon sonuna kadar bizimle beraber olmaya devam edecek. Sezon sonunda da her zaman devam etmeye hazırız. O bu ailenin en önemli oyuncularından biri. Türkçe konuşuyor, Türkçe röportaj veriyor. Visca, Avrupa'ya gidecek kalitede bir oyuncu. Onu mutlu edecek bir teklif geldiğinde, her zaman sıcak bakarız. Tabii ki Avrupa olursa."

 Başkan Gümüşdağ, kendisine yöneltilen "Peki Visca'ya teklif Türkiye'den olursa?" sorusunu, "Türkiye de olabilir ama mevcut kalitesi onu Avrupa'ya götürür. Avrupa'da olmasını her zaman tercih ederim." şeklinde cevapladı.

Yorumlar (0)