Valerien Ismael Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Valerien Ismael ile prensip anlaşmasına vardı.

SPOR 22.03.2022, 18:57
Valerien Ismael Beşiktaş'ta

Beşiktaş, 46 yaşındaki deneyimli teknik adam Ismael ile prensipte anlaştı.

Siyah-beyazlı kulüpte bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından teknik direktör hususu da netlik kazandı. Beşiktaş yönetimi, Valerien Ismael ismi üzerine mutabık kaldı. Fransalı teknik adam ile prensipte anlaşan Beşiktaş, hazırlanan sözleşmeyi incelenmesi adına Ismael tarafına da gönderdi. Sözleşmeye son detayların eklenmesinin akabinde en geç yarın öğle saatlerinde dek KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) gerekli olan bildirimin yapılması bekleniyor.

Valerien Ismael kimdir?

Profesyonel futbol kariyerine Strasbourg'da başladı ve 6 ayrı takımda toplamda 16 sezon forma giydi. Stoper bölgesinde görev yaptı. Futbolculuk kariyerinin zirvesine 2005 yılında imza attığı Alman devi Bayern Münih'te ulaştı. 2009 yılında futbolculuk kariyerini sonlandırdı. 

Futbolculuk kariyerini noktaladığı Hannover takımında teknik direktörlük görevine başladı. 2020 senesinde İngiltere ekiplerinden Barnsley takımına imza attı. En son West Bromwich Albion takımının başına geçen Ismael, burada alınan kötü neticelerin ardından görevinden ayrıldı. 

Yorumlar (0)