Ünal Karaman'dan Sturridge açıklaması

Trabzonspor Teknik direktörü Ünal Karaman AEK maçı öçncesi basın toplantısı gerçekleştirdi. Karaman, yıldız oyuncu Sturridge ile ilgili, "Zamanı geldiğinde oynayıp oynamayacağını görürsünüz." dedi.

SPOR 28.08.2019, 18:42 28.08.2019, 19:04
Ünal Karaman'dan Sturridge açıklaması

Trabzonspor, yarın akşam 20.30'da Avrupa Ligi Play-off rövanş maçında AEK'yı konuk edecek. Teknik Direktör Ünal Karaman bu maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

"4 MAYIS'TAN BERİ ZİHNİ BAYA KARIŞIK"

Karaman kendisine sorulan "Sturridge, AEK ve Fenerbahçe maçlarında oynayacak mı?" sorusunu, "Sturridge'de zorlanmalar oldu. Profesyonel sporcunun 4 Mayıs'tan beri zihninde baya karışık olduğu ve belli bir yorgunluğu olduğunu dikkate almak lazım. Oyuncumuzu zamanı geldiğinde oynayıp oynamayacağını görürsünüz." şeklinde yanıtladı.

"KİMSE İSTEDİ DİYE OYUNCU OYNATMAYIZ"

"Kimse istedi diye oyuncu almayız, kimse istedi diye oyuncu oynatmayız" diyen Karaman, "Kasımpaşa maçında insanların eleştirileri anlıyorum. Ama insanlara ve basına göre değil kendi tercihlerimize göre hareket edeceğiz. İsim olarak Trabzonspor geçmişte önemli transfer ettik. Ekip aklına güveniriz. Arkadaşlarımız önemli arkadaşlar antrenman eksiklerini tamamladıklarında önemli katkılar yapacaktır. Kimse istedi diye oyuncu almayız kimse istedi diye oyuncu oynatmayız." ifadelerini kullandı.

"ZORLUĞUN FARKINDAYIZ"

Deplasmanda oynanmış bir maçın ve elde edilmiş bir avantajın bulunduğunu kaydeden Karaman, "Onun avantajıyla hazırlanmak bizi mutlu ediyor. Ama sadece avantajdan bahsediyorsunuz. Siz orada nasıl onları yenmişseniz onların da burada gelip bizi yenme şansı var. Bu bilinçle maça çıkacağız. Ayaklarımız yere sağlam basıyor, zorluğun farkındayız." yorumunu yaptı.

"BİZLERİ BU GÜNLERE UMUTLA TAŞIDILAR"

Geçen seneden beri oyuncularının değişik kulvarlarda birçok zorluğun üstesinden geldiğini belirten Karaman, "Saha içinde kendilerine yakışanları yaptıklarından dolayı bizleri bu günlere umutla taşıdılar. Hangi oyuncu olursa olsun bu müsabakaya da aynı ciddiyetle, disiplinle çıkacak. Bunun sonunda bize, taraftarlarımıza, kendilerine gönül verenlerin geleceğe güvenle bakmasını sağlayacaklar. 3-1'lik skor avantaj ama her şeyin bittiği anlamına gelen bir skor değil. Kesinlikle saha içinde mücadelemiz olacak. " değerlendirmesini yaptı.

ABDÜKADİR ÖMÜR: "HER ŞEY BİTTİ DİYEMEYİZ"

Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür ise oynanmamış bir maçlarının bulunduğunu hatırlatarak, "Avantajlı bir skorla döndük ama 90 dakika bitmeden bir şeyi konuşamayız. Yoğun bir tempo içindeyiz. Yolumuza iyi devam etmek, gruplara kalmak istiyoruz. Yarın önemli maçımız var. İyi hazırlandık, iyi skor alarak inşallah gruplara kalır Trabzonspor'u daha iyi yerlere taşıyabiliriz." şeklinde konuştu.

Abdülkadir, Trabzonspor'un yarın gol atması durumunda genel olarak Avrupa maçlarındaki averajının da eşitleneceğine, galibiyeti mağlubiyetinden fazla tek takım olduğuna yönelik bir soru üzerine, "Trabzonspor, köklü bir kulüp. Kazanmak için oynayacağız. Gol atmak daha çok motive ediyor. İnşallah bu gol bana nasip olur. Kesinlikle isimler baki, en önemli şey gruplara kalmaktır." değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar (0)