Üç büyüklerin UEFA kadrosu açıklandı: G.Saray'da Marcao, F.Bahçe'de Serdar sürprizi

2 Eylül itibarıyla kulüplerin, Avrupa maçları için UEFA’ya kadro bildirimi sona ererken, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın UEFA kadrosu belli oldu.

SPOR 03.09.2021, 17:35 03.09.2021, 17:40
Üç büyüklerin UEFA kadrosu açıklandı: G.Saray'da Marcao, F.Bahçe'de Serdar sürprizi

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray’ın, UEFA’ya bildirdiği oyuncu listesi açıklandı.

Beşiktaş’ta Pijanic listeye eklendi

Kadrosunu oldukça yıldız isimlerle güçlendiren Beşiktaş, dün son olarak Barcelona’dan Pjanic’i transfer etti ve UEFA'ya gönderdiği listeye Pijanic’i de dahil etti.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi için UEFA’ya bildirdiği oyuncu listesi şu şekilde:

Fenerbahçe’de Serdar Dursun kadroda yok

Fenerbahçe 'de de UEFA Avrupa Ligi oyuncu listesi açıklanırken, yeni transferlerden Rossi, Berisha, Min Jae Kim ve Meyer kadroda kendilerine yer bulurken genç oyuncu Burak Kapacak kadroda yer almadı. Öte yandan sakatlığı bulunan yeni transferlerden Serdar Dursun da Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği listede yer almadı.

İşte Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi oyuncu listesi:

Galatasaray’da Marcao sürprizi

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’ın UEFA’ya bildirdiği oyuncu listesi açıklandı. Galatasaray’da, ligin ilk maçı olan Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu’na saldıran ve daha sonra kadro dışı bırakılan Marcao, UEFA’ya bildirilen listeye dahil edilirken, kaleci Fatih Öztürk ile birlikte Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba ve Aytaç Kara listede yer almadı.

UEFA'nın kadro koşulları gereği; Türkiye’de altyapı eğitimini tamamlayan oyuncular için açılan kontenjan Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu ile Taylan Antalyalı için kullanıldı.

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi için UEFA’ya bildirdiği oyuncu listesi şu şekilde:

Kaleciler: Fernando Muslera, İsmail Çipe, Berk Balaban

Defans: Luyindama, Yedlin, Alpaslan Öztürk, Marcao, Van Aanholt, Ömer Bayram, Sacha Boey, Victor Nelsson

Orta saha: Taylan Antalyalı, Atalay Babacan, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicâldău, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Arda Turan, Sofiane Feghouli, Olimpiu Moruţan, Berkan Kutlu,

Forvetler: Ryan Babel, Mostafa Mohamed, Halil Dervişoğlu, Mbaye Diagne

Yorumlar (0)