Türkiye-Lüksemburg maçı ne zaman, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi’nde Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek. 4’te 4 yaparak grubunda zirvede yer alan ay-yıldızlılar, Lüksemburg’u da mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Peki, Türkiye-Lüksemburg maçı ne zaman? Türkiye-Lüksemburg maçı hangi kanalda? İşte ayrıntılar…

SPOR 17.09.2022, 11:55 19.09.2022, 16:56
Türkiye-Lüksemburg maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Uluslar C Ligi 1. grupta mücadele eden A Milli Futbol Takımı, 5’inci maçında Lüksemburg ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki tüm maçlarını kazanan ve 12 puan zirvede yer alan ay-yıldızlılar, Lüksemburg’u da mağlup ederek 5’te 5 yapmak istiyor. İlk 4 maçta toplam 14 gol kez gol sevinci yaşayan Türkiye, kalesinde ise henüz gol görmedi. Rakip Lüksemburg ise grupta ilk 4 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Lüksemburg, topladığı 7 puanla grupta ikinci sırada yer alıyor. 

Türkiye-Lüksemburg maçı hangi tarihte?

Türkiye-Lüksemburg maçı 22 Eylül Perşembe günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. Öte yandan milli maçın bilet satışı da başladı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, müsabakanın biletleri “www.passo.com.tr” ve Passo mobil uygulaması üzerinden satın alınabilecek. Bilet satışlarında Passolig kart zorunluluğu bulunmuyor. Milli maçın bilet fiyatları kale arkası tribünler için 50, doğu ve batı tribünler için ise 100 lira olarak belirlendi.

Türkiye-Lüksemburg maçı hangi kanalda?

22 Eylül Perşembe günü saat 21.45’te Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan Türkiye-Lüksemburg maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Yorumlar (0)