Tribünlere halatla tırmandılar!

Çorum'da, TFF 2'nci Lig takımlarından Yeni Çorumspor ile Yılport Samsunspor arasındaki maçtan önce stadyum dışında çıkan ve polisin biber gazıyla müdahale ettiği olaylarda, biletleri olduğu halde stada alınmadıklarını iddia eden bazı taraftarların sarkıtılan halata tırmanıp, tribüne giriş yaptığı belirlendi.

SPOR 09.12.2019, 15:24 12.01.2020, 20:49
Tribünlere halatla tırmandılar!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup 16'ıncı hafta maçında dün Çorum Turhan Kılıçoğlu Stadı'nda, Yeni Çorumspor ile Yılpor Samsunspor arasındaki oynanacak karşılaşmadan önce, konuk ekibin taraftarları, biletleri olduğu halde stada alınmadıklarını ileri sürerek tepkide bulundu.

Yılport Samsunspor taraftarlarıyla polisler arasında gerginlik meydana geldi. Bu esnada taraftarların bulunduğu bölümden çevik kuvvet polislerine taş atıldı. Bunun üzerine bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Polis ekipleri, kalabalığa biber gazı ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'ndan (TOMA) su sıkarak müdahalede bulundu.

Müdahale esnasında yaklaşık 20 taraftar ile olayları görüntülemeye çalışan 2 gazeteci, biber gazının etkisi altında kaldı. Olaylarda, 2 polis memuru da yaralandı.

Stadyum dışında çıkan ve polisin biber gazıyla müdahale ettiği olaylarda, bazı Samsunsporlu taraftarların, sarkıtılan halatla tribüne giriş yaptığı görüntülendi.

Bu anlar ise diğer taraftarlarla cep telefonlarıyla kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, taraftarların 7 metre yükseklikten sarkıtılan halat yardımıyla tırmanıp, tribüne girdiği gözlemleniyor.
 

Yorumlar (0)