Trabzonspor, Yukatel Kayserispor deplasmanında!

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli ara bugün sona eriyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, bugün Yukatel Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu maç öncesi her iki takımda da eksikler bulunuyor. İşte Yukatel Kayserispor-Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri...

SPOR 01.10.2022, 11:01 01.10.2022, 19:58 Hakan Öksüz
Trabzonspor, Yukatel Kayserispor deplasmanında!

Süper Lig'e verilen milli ara, bugün saat 14.30'da oynanacak Kasımpaşa-Gaziantep FK maçıyla sona eriyor. Ligdeki son maçında 90+8'de bulduğu golle Gaziantep FK'yı 3-2 yenen Trabzonspor, 8'inci hafta karşılaşmasında bugün Yukatel Kayserispor deplasmanına çıkacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak mücadelenin orta hakemi Ümit Öztürk olacak.

Yukatel Kayserispor-Trabzonspor maçı saat kaçta?

Milli aradan önce UEFA Avrupa Ligi'nde Kızılyıldız'ı 2-1, Süper Lig'de ise Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup eden bordo mavililer, Yukatel Kayserispor'u yenerek moral bulmayı hedefliyor. Ligin ilk 7 haftasında 13 puan toplayan Trabzonspor, 12 puanlı rakibini mağlup ederek Monaco deplasmanı öncesinde taraftarlarını sevindirmek istiyor. Dün saat 16.00'da özel bir uçakla Kayseri'ye giden bordo mavili kafile, maç saatini beklemeye başladı.

Her iki takımda da eksikler var

Zorlu mücadele öncesi her iki takımda da eksikler bulunuyor. Trabzonspor'da sırt ağrıları geçmeyen Djaniny'nin bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Visca, Dorukhan Toköz, Bruno Peres ve Serkan Asan'ın sakatlıkları da sürüyor. Ev sahibi Yukatel Kayserispor'da ise Attamah ve Ali Karimi'nin bu maçta forma giyemeyeceği belirtildi. Karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler de belli oldu.

  • Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Maxi Gomez
  • Yukatel Kayserispor: Bilal, Uzodimma, Campanharo, Kolovetsios, Carole, Ackah, Kemen, Bertolacci, Hayrullah, Gökhan, Gavranovic

Monaco-Trabzonspor maçının biletleri satışta!

Öte yandan 6 Ekim Perşembe günü Avrupa karşılaşmasına çıkacak olan Trabzonspor, maç biletlerinin satışa sunulduğunu duyurdu. UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ilk iki maçında bir mağlubiyet ve bir galibiyet alan Trabzonspor, 6 Ekim Perşembe günü Fransız temsilcisi Monaco ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bilet fiyatlarının 700 Türk Lirası olduğu duyuruldu. Bilet satış işlemlerinin e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinden yapılabileceği ve 4 Ekim Salı günü saat 17.00'ye kadar süreceği kaydedildi.

Yorumlar (0)