Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'ye Osayi-Samuel şoku

Bir hafta içinde ligde Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, gelen bir sakatlık haberiyle sarsıldı. Sağ bek Osayi-Samuel'in antrenmanda sakatlandığı, oyuncunun sol baldırında kanama ve yırtık tespit edildiği kaydedildi.

SPOR 16.05.2023, 14:31 Hakan Öksüz
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'ye Osayi-Samuel şoku

Fenerbahçe ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda peş peşe iki önemli maça çıkacak. Lider Galatasaray'ın 5 puan gerisindeki sarı-lacivertliler, 18 Mayıs Perşembe günü Trabzonspor'u sahasında ağırlayacak. Jorge Jesus'un öğrencileri, ilk maçı golsüz sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde de 24 Mayıs Çarşamba günü Sivasspor'u konuk edecek.

Antrenmanda sakatlandı

İki kulvarda iddiasını sürdüren Fenerbahçe, bu maçları kayıpsız geçmek istiyor. Önemli maçlar öncesinde Bright Osayi-Samuel'den kötü haber geldi. Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki sağ beki Osayi-Samuel antrenmanda sakatlandı. 

Sol baldırında darbeye bağlı kanama ve yırtık var

MR görüntülemesi sonrası Nijeryalı oyuncunun sol baldırında kas içinde sakatlanmanın gerçekleştiği öğrenildi. Osayi-Samuel'in baldırında darbeye bağlı kanama ve yırtık tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başlandı. Edinilen bilgilere göre Osayi-Samuel, Trabzonspor ve Sivasspor maçlarını kaçıracak.

Yorumlar (0)