Oğuzhan Uğur’dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na son çağrı: Gençler sizi bekliyor

Youtube üzerinden yaptığı Babala TV yayınlarıyla sık sık gündeme gelen Oğuzhan Uğur, “Bu açık, net ve son çağrımızdır” sözleriyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.

SİYASET 16.05.2023, 14:52 16.05.2023, 14:54 Şeyda Gül
Oğuzhan Uğur’dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na son çağrı: Gençler sizi bekliyor

Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Mevzular Açık Mikrofona davet etti. Paylaşımının altına “Bu açık, net ve son çağrımızdır” notunu düşen Uğur, "Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofona bekliyor" dedi.

Gençler sizi bekliyor

Kılıçdaroğlu'nu arayıp söyleyebileceğini ancak sosyal medyadan duyurmanın daha uygun olduğunu ifade eden Uğur, gençlerin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu uzun zamandır beklediğini söyledi.  Seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklentinin telefonları kilitleyecek boyuta ulaştığını dile getiren Uğur, “Seçim gecesi yaşandığı söylenen veri krizini, anketleri sormak, ikinci tur için yapılacak net söylemleri duymak istiyorlar” dedi.

Mevzular Açık Mikrofon bugüne kadar 7 bin 200 genç ağırladı

Bu sebeple Kılıçdaroğlu'nu yeniden davet ettiklerini belirten Uğur, “Kimileri programımıza katılan gençleri Babala kitlesi diye başlıklandırıp, liderlerinin yanlış cevaplarını ya da kötü performanslarını örtmeye çalışsa da, Mevzular Açık Mikrofon bugüne kadar memleketin her köşesinde birçok farklı partiye gönül vermiş, cebine para sokuşturulmamış, eline soru verilmemiş başlığını kendi koymuş 7 bin 200 genç ağırladı” ifadelerini kullandı.

Buyurmaz mısınız?

Görünen yüzlerin, duyulan soruların, birilerinin değil memleketin gençlerine ait olduğunun altını çizen Uğur, “Gerçek sorular duymak ve hatta belki de gençlerden fikir almak için buyurmaz mısınız?” dedi.

Dakikalar içinde binlerce beğeni aldı

Sosyal medya paylaşımları kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan Oğuzhan Uğur’un son çağrısı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Yorumlar (0)