Trabzonspor-Konyaspor maçından acı haber

Trabzonspor'un İttifak Holding Konyaspor ile bu akşam oynadığı müsabakanın ilk yarısında kaydedilen ilk golün akabinde kalp krizi geçirerek sağlık merkezine kaldırılan taraftar, tüm müdahalelere rağmen vefat etti.

SPOR 13.02.2022, 22:04 15.02.2022, 09:02
Trabzonspor-Konyaspor maçından acı haber

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Trabzonspor, evinde Konyaspor ile kozlarını paylaştı. Mücadelenin ilk devresinde bordo-mavili takımın 13'üncü dakikada Edin Visca'nın ayağından kaydettiği ilk golün akabinde maraton tribünde maçı takip eden 45 yaşındaki Eyüp Yusuf adlı taraftar, golün heyecanına dayanamadı ve kalp krizi geçirdi. Ambulans ile yakındaki özel bir sağlık merkezine kaldırılan Yusuf, burada doktorlar tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi. Yusuf'un evli ve 3 evlat babası olduğu belirtildi.

Trabzonspor'dan başsağlığı mesajı

Kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, "Hepimizin başı sağ olsun. İttifak Holding Konyaspor müsabakası sırasında tribünde kalp krizi geçirerek sağlık merkezine kaldırılan taraftarımız Eyüp Yusuf'un yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yusuf'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı temenni ederiz." denildi.
 

Yorumlar (0)