Trabzonspor, Gaziantep maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Trabzonspor, konuk edeceği Gaziantep FK karşısından 3 puanla ayrılarak ligde yakaladığı iki maçlık seriyi devam ettirmek istiyor.

SPOR 19.10.2019, 16:20 19.10.2019, 17:25
Trabzonspor, Gaziantep maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Ligde çıkmış olduğu son iki karşılaşmayıda kazanan Trabzonspor, 8'inci hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak ligdeki iki maçlık galibiyet serisini devam ettirmeyi ve aynı zamanda iç sahadaki 8 maçlık yenilmezlik serisinide bozmak istemiyor. Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda saat 17.30’da başlayacak karşılaşmada hakem Özgür Yankaya  olacak.

Takımların ilk 11'leri şu şekilde:

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Doğan, Abdulkadir Parmak, Kamil Ahmet, Nwakaeme, Sörloth

Gaziantep FK: Lontigkin, Djilobodji, Toşca, Kayode, Jefferson, Morias, Muhammet, Chibas, Oğuz, Twumasi, Kana Biyik

HAKEM: Özgür Yankaya
STAT: Medical Park
SAAT: 17:30
YAYIN: beIN Sports 1

İlk 11'de tek değişiklik

Trabzonspor'da sakatlıkları devam eden Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban ile Ogenyi Onazi karşılaşmada yer alamayacak. Hafta içerisinde sakatlıkları ve tedavisi devam eden Mikel´in durumu ise yapılacak kontrolün sonrasında netlik kazanacak. Teknik direktör Ünal Karaman´ın, ligdeki son karşılaşmada  Çaykur Rizespor maçında sahaya sürdüğü ilk 11´de tek değişikliğe giderek Mikel´i riske etmeyerek bu oyuncunun yerine Doğan´a kadroda yer vermesi tahmin ediliyor.
 

Yorumlar (0)