Hadise'yi reddetti!

Şarkıcı Hadise, Belçika'ya taşınma kararı veren annesi Gülnihal Açıkgöz'ü  İstanbul'da kalmaya ikna edemedi. Anne Açıkgöz, "İstanbul bana iyi gelmiyor" diyerek Hadise'nin teklifini reddetti.

MAGAZİN 19.10.2019, 10:24
Hadise'yi reddetti!

Geçen yıl intihar girişiminde bulunan Gülnihal Açıkgöz, Belçika'ya taşındı. Hadise bütün çabalarına rağmen annesini İstanbul'a geri getiremedi.

AİLE İÇİNDE KRİZ YAŞANDI

Geçtiğimiz yıl, Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz aniden hastaneye kaldırılmıştı. Anne Açıkgöz'e ne olduğu, modacı Nur Yerlitaş'ın canlı yayında yaptığı açıklamalarla ortaya çıkmıştı. Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişimi Hadise ve kardeşlerinin arasını açmış, Hadise kardeşleri Hülya ve Derya açıkgöz ile iletişimi kesmişti.

BİRLİKTE YAŞAMAYI ÖNERDİ

Gülnihal Açıkgöz, yaşanan tatsız olaylardan sonra İstanbul'u terk ederek Belçika'ya taşınma kararı almıştı. Son olarak ise Hadise'nin, annesinin Belçika'da yalnız kalmasını istemediği ve annesine Tarabya'daki evinde beraber yaşamayı teklif ettiği öğrenildi.  

"İSTANBUL BANA İYİ GELMİYOR"

Günaydın'ın haberine göre, Gülnihal Açıkgöz "İstanbul bana iyi gelmiyor" diyerek Hadise'nin teklifini reddetti. Annesinin İstanbul'a gelmek istememesi üzerine Hadise, sık sık Belçika'ya giderek annesini ziyaret edecek.


 

GEÇEN YIL NE YAŞANMIŞTI?

 Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmiş ve intihar iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. İntihar iddialarının yayılmasının ardından Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk iddiaları yalanlayarak "gıda zehirlenmesi" açıklaması yapmıştı. Modacı Nur Yerlitaş ise, Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminde bulunduğunu doğrulamıştı. Annesinin intihar girişiminden sonra kardeşleriyle arası açılan Hadise, stil danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz ile irtibatını kesmişti. Anne Açıkgöz'ün intihar etmeden önce yazdığı mektupta "Aranızdaki para meselelerinden sıkıldım" sözleri yer alıyordu.
 

Yorumlar (0)