Trabzonspor evinde güldü

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenerek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

SPOR 25.08.2019, 21:20 26.08.2019, 01:06
Trabzonspor evinde güldü

Bordo mavililerin golleri 44. dakikada Abdülkadir Ömür ve 78. dakikada Pereira attı. Yeni Malatyaspor'un golü ise 89. dakikada Eren Tozlu'dan geldi.

Bu sezon ilk galibiyetini alan Trabzonspor puanını 4'e çıkardı. Ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir'i yenen Evkur Yeni Malatyaspor ise ikinci haftayı puansız kapattı.

Ligin 3. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Yeni Malatyaspor ise Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.

ÜNAL KARAMAN: "BEKLEDİĞİMİZ BİR OYUN TARZIYDI"

Medical Park'ta oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karaman, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu kaydederek, "Yeni Malatyaspor'un çok önemli oyuncuları var. Bizi zorladıkları gibi her takımı zorlayabilirler. Zaten bu bizim beklediğimiz bir oyun tarzıydı. Sahada her yönüyle duruş, mücadele gösteriyorlar. Oynadıkları her müsabakada insan olmanın, bir camiaya ait olmanın en güzel örneklerini veriyorlar. Oyuncularım verdiğimiz görevi yerine getirmeye çalışıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN: "TELAFİSİ OLMAYAN ANDA GOL YEDİK"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek "Üzüldük. Doğal olarak maç kaybettiğimiz zaman üzülüyoruz. Kaybetmeyebilirdik de. Şansız bir gece oldu." yorumunu yaptı.

İlk yarıda oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu anlatan Yalçın, "Pozisyonlarımız vardı, ilk yarıyı önde bitirmemiz gerekiyordu. 45 artıda basit ve enteresan bir gol yedik. Gol, direncimizi, oyuncularımızın motivasyonunu düşürdü. Zor bir anda yedik 20, 25. dakikalarda yesek çevirebilirdik. Hiç telafisi olmayan anda gol yedik ve ilk yarıyı geride bitirdik. İkinci yarıya Trabzonspor daha iyi başladı. Bizim de pozisyonlarımız vardı, hamle yaptık. Gökhan Töre, Chaaleli hamlesini yaparak risk aldım. Oyunu dengeleme için iyi hamle. Gökhan sakatlanınca başka oyun düzenine geçerek ikinci santrforu aldık. İyi, centilmence güzel müsabaka oldu. İki tarafı da mücadeleden dolayı tebrik etmek lazım." diye konuştu. 

Yorumlar (0)